Risker & Lånebelopp

låneguide

Låna 2000 kr

För er som är ute efter ett litet kortvarigt lån kan vi rekommendera att ta ett smslån. Det är många som lånar 2000 kr tills man får sin lön för att sedan betala tillbaka pengarna direkt när man får sin lön och då är det inga problem med att ta ett sms lån. Gör man inte det kan det bli kostsamt, så var noga med att betala tillbaka.

Låna 3000 kr

Det är inte alla som klarar sig hela månaden utan får ibland ta ett lån mitt i månaden för att klara sig. Istället för att gå till banken så kan man låna 3000 kr på nätet eller via sms. Det går mycket snabbare att låna 3000 kr på nätet än att gå till banken och fylla i en massa papper. Att låna 3000 kr är inte så farligt så länge man betalar tillbaka pengarna inom utsatt tid. Gör man inte det kan det bli kostsamt, så var noga med att betala tillbaka.

Låna 4000 kr

Att låna 4000 kr kan vara nödvändigt ibland. Men det är få som vet att man kan ta ett snabbt lån på en låg summa. Alla lån behöver inte vara stora utan det är inga problem att låna 4000 kr. Låt oss säga att ni behöver ta ett kort lån den 16de för att klara er fram tills lönen kommer, då är det perfekt att låna 4000 kr.

Låna 5000 kr

Behöver du låna 5000 kr snabbt och enkelt utan en massa krångel? Då har du kommit rätt. Istället för att gå till banken så kan man låna 5000 kr på nätet eller via sms. Det går mycket snabbare att låna 5000 kr på nätet än att gå till banken och fylla i en massa papper. Att låna 5000 kr är inte så farligt så länge man betalar tillbaka pengarna inom utsatt tid. Gör man inte det kan det bli kostsamt, så var noga med att betala tillbaka.

Risker med lån

Som vanligt så skall man aldrig låna pengar ifall man inte har råd att betala tillbaka och i tid. En betydande andel av dem som tagit SMS-lån i Sverige har drabbats av problem så att de ej kunnat betala tillbaka i tid. Detta har lett till att ansökningar av betalningsföreläggande relaterade till SMS-lån har ökat. Det är därför viktigt att man tänker efter innan man lånar och har en plan att man verkligen kan betala tillbaka i tid samt har råd.

Då Sms lån går så pass snabbt så är risken stor att man lånar först och tänker sedan. När det gäller Sms lån så är dessa lån oftast väldigt dyra och därför är det viktigt att man verkligen tänker igenom om man skall låna eller inte.